Politica de retur

Politica de Retur A&E Partner Group S.R.L.

Dreptul de Retragere

Conform legislației în vigoare, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Produse Personalizate

Produsele realizate la comandă, personalizate conform specificațiilor dumneavoastră, nu pot fi returnate, cu excepția cazurilor în care prezintă defecte de fabricație sau nu corespund specificațiilor agreate.

Condiții de Retur

Pentru a fi eligibil pentru retur, produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost primit, în ambalajul original, cu toate accesoriile și etichetele intacte. Nu se acceptă pentru retur produsele care prezintă urme de utilizare, deteriorare sau modificare.

Procedura de Retur

  1. Contactați-ne: Înainte de a returna un produs, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0757 552 081 pentru a discuta eligibilitatea returului și a primi instrucțiuni suplimentare.
  2. Ambalare: Ambalați produsul în mod corespunzător, utilizând ambalajul original sau unul similar, pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului.
  3. Expediere: Expedierea produselor returnate se va face pe cheltuiala dumneavoastră, folosind un serviciu de curierat la alegere. Vă recomandăm să optați pentru un serviciu de curierat care oferă urmărirea coletului.
  4. Rambursare: După ce am primit și inspectat produsul returnat, vom procesa rambursarea în termen de maxim 14 zile calendaristice, utilizând aceeași metodă de plată folosită la achiziționarea inițială.

Excepții de la Dreptul de Retragere

Următoarele categorii de produse nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare:

  • Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator.
  • Produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de politica noastră de retur, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0757 552 081.

A&E Partner Group S.R.L.